Pályatérkép (összesen több mint 700m2):
Nagyításhoz kattints a képre!
Nagyításhoz kattints a képre!

Vállalatoknak, iskoláknak, vagy nagyobb társaságoknak ajánljuk

Kérjük, olvasd el végig és figyelmesen, mert több alternatívát és fontos részleteket is leírunk a vállalati, vagy nagy csoportos foglalásokkal kapcsolatban, amely megkönnyítheti a döntésedet!

Csapatépítésre, ünnepi bulikra, vagy csak úgy testmozgatásra is kiválóan alkalmas a Lézerharc!
A játék aktív testmozgással jár, de igen élvezetes és hangulatos csapatépítő hatással bír, tapasztalataink szerint.

Maximum 20 fő együttes játszatását tudjuk lehetővé tenni, így ennél nagyobb létszámmal való játék tervezésekor ezt figyelembe kell venni.
A pályafoglalás az árlistánk alapján és előre foglalással, valamint levélben és telefonon történő egyeztetéssel történik minden esetben. Ha az árlistánkban szereplő lehetőségektől eltérő időtartamra szeretnétek foglalni azt is megtehetitek, de ilyenkor külön árajánlatot adunk.

Milyen időtartamot érdemes játszanunk?

Ez társaság függő. A kérdés, hogy mennyire sportos és aktív résztvevők jönnek játszani. Tapasztalataink szerint egy óra, vagy kettő óra játék a praktikus egy kezdő, vagy közepesen aktív társaság számára, csoportonként, egy alkalommal.

Mit tegyünk, ha kicsivel többen vagyunk, mint 20 fő?

Ez sem probléma számunkra. Ilyenkor felosztjuk a teljes létszámot három, vagy négy csoportra és két csoportonként rotálva játszatunk, vagy ha egy két fővel vagytok csak többen, akkor menet közben csereberéljük a játékosokat, így folyamatosan tartva a játékot. (A le és felszerelési idő ilyenkor a játékidő részét képezi…)

Mit tegyünk, ha 20 főnél jóval több játékossal érkeznénk?

A sokkal nagyobb létszámú csoportokat csak akkor tudunk fogadni, ha a pályafoglalást 20 -as csoportokba és az érkezést szigorú rendben tudjátok kivitelezni, vagy még jobb, ha a foglalást kombináljátok gokart pálya foglalással is.
Arra nincs lehetőség, hogy a huzamosabb időt a váróterembe várakozzon a „váltás” csapat, így vagy adott időre érkezik az éppen nem játszó csapat, vagy a legideálisabb, ha gokart pályafoglalással ötvözött lézerharc foglalást rendezünk ilyen esetben.
Ez utóbbi több szempontból is praktikus! Egyrészt a csapat azon fele, amely éppen nem játszik a lézerharc pályán az nem fog „unatkozni” a várakozás alatt, másrészt egyszerre „több” programot is ki lehet próbálni a létesítményünkön belül.
A gokart pályafoglalás is exkluzív pályahasználatot (FIGYELEM: csak a pályafoglalás! Részleteket a gokartos srácoktól tudhattok meg…) tesz lehetővé a foglalás ideje alatt és ez esetben a váróterem használható a bérlés ideje alatti várakozásra is.

(A gokartos pályafoglalást a gokartosokkal kell egyeztetni és a következő oldalon tudjátok megtenni: http://gokartarena.hu Minden ilyen esetben ott is és nálunk is jelezzétek, hogy „közös” program lesz, így ezt figyelembe tudjuk venni…)

Amennyiben nem vesztek igénybe gokart pályabérlést, akkor azt fogjuk kérni, hogy az összes játékosszámot osszuk fel a tervezett játékidőre és maximum 20 fős csoportokba és az első 20 fő a játék kezdetére fog jönni, a további csapatok pedig meghatározott időnként érkeznek.

A fentiekre egy életszerű példa:

Tegyük fel, hogy 60 fővel érkeznétek péntek 16 órára. Mindenki 1 órát szeretne játszani (Ez ugye 3 órás pályafoglalást jelent!). Ekkor 3 x 20 fős csoportba kérjük, hogy érkezzetek. Az első csoport 15 perccel a foglalás kezdete előtt, azaz 15:45 -kor érkezik. A második 1 órával később 16:45 -re a harmadik 2 órával később 17:45-re érkezik. Az első csoport oktatásra kerül, majd megkapják a felszerelést és mehet a játék. A második csoport érkezésekor oktatásba részesül, ők is megkapják a felszerelést, majd elkezdhetik a játékot, és ugyanígy folyik a harmadik csoport játéka is. Ami ilyenkor nagyon fontos a szigorú időbeosztás miatt, hogy pontosan a mi kérésünk szerint cselekedjetek, azaz pontosan érkezzetek, az oktatást ne akasszátok meg és segítsétek a felszerelést és a leszerelést is, mivel a következő csoport a leszerelés késleltetésével később tud csak kezdeni.
Amennyiben menet közben kiesnének fegyvereink, akkor az egyes csoportokon belül rotálva tudunk játszatni, így nem megszakítva a fenti szoros menetet.