Pályatérkép (összesen több mint 700m2):
Nagyításhoz kattints a képre!
Nagyításhoz kattints a képre!

Vásárolj ajándékba lézerharc utalvány!

Nem tudod mit adj szeretteidnek ajándékba? Adunk néhány ötletet, amely neked is megkönnyíti a választást!
Nálunk többféle ( három különböző kinézetű ) ajándék utalvánnyal lepheted meg a kiválasztottad. Az ajándékutalványok az árlistánkban feltüntetett időkre és főre vehetők igénybe. A kiválasztására mindig a helyszínen van lehetőség, a készlet erejéig. Ha biztosra szeretnél menni, akkor email-ben jelezheted előre az igényedet, hogy melyik kinézetű ajándékutalványt szeretnéd majd megvenni, így kollégáink igyekeznek beszerezni a neked legmegfelelőbbet, hogy minden tökéletes legyen.

Mit érdemes figyelembe venni?

A lézerharcot játszani a mi pályánkon körülbelül 10 fős csoporttal érdemes a terület nagysága miatt. Lehet kisebb létszámmal is, de így többet kell a csapattagoknak futni. Ezt megfontolva érdemes kiválasztani az ajándékba adandó kártya főszámát meghatározni. Ha még nem volt az ajándékozott lézerharcolni, akkor első alkalommal minimum 1 órás, de maximum 2 órás foglalás az ideális tapasztalataink szerint.
Az egy óránál rövidebb idő általában kevés, a két óránál több pedig túlzottan fárasztó lehet.

Kinek érdemes?

Bárkinek 8 éves kortól 70 éves korig, akik szeretik az aktív sportokat, jó mókát és élvezetes kikapcsolódást! Ne aggódj, nem csak gyerekeknek nyújt tökéletes élményt és kikapcsolódást ez a fajta szórakozás!
Volt már 65 éves idősebb könyvelő hölgy is a pályánkon, de megfordultak rendőrök, informatikusok, fiatal egyetemisták, orvosok, gimnazisták, szakközepesek és általános iskolások is. Tehát minden életkorú, nemű, foglalkozású és érdeklődési körű ember is megfordul a pályánkon és élvezi a lézerharcot.

Plusz egy ötlet!

Kombináld az ajándékkártyát!

Kombináld a lézerharc ajándékkártyát egy gokart ajándékkártyával! A pályánk a budafoki gokartpálya társaságában helyezkedik el, így kézenfekvő lehet, hogy egy helyen egy kombinált kikapcsolódást adj a szeretteidnek. Adj egy lézerharc utalványt és egy 3 vagy több menetre szóló gokartutalványt is, így egy teljes aktív kikapcsolódást szerezhetsz annak akit meg szeretnél ajándékozni. (A gokartutalvány részleteiről a http://gokartarena.hu oldalán tájékozódhatsz és náluk veheted meg!)

Plusz még egy ötlet!

Kombináld az ajándékkártyát!

Kombináld a lézerharc ajándékkártyát egy Formula autó élményvezetés ajándékkártyával!
Lepd meg szeretteid egy csoportos aktív kikapcsolódást biztosító lézerharc ajándékkártyával, így a barátok és/vagy a családtagokkal együtt tud kikapcsolódni, valamint egy igazi Formula autó élményvezetést biztosító ajándékkártyával, amely tökéletes egyedi és visszaadhatatlan élményt nyújt az igazi kihívást kedvelőknek! (A Formula autó élményvezetés utalvány részleteiről a http://formulacardrive.hu oldalon tudsz tájékozódni és az ott szereplő eléréseken veheted meg!)