Pályatérkép (összesen több mint 700m2):
Nagyításhoz kattints a képre!
Nagyításhoz kattints a képre!

 

Gyermekszülinap!


Születésnapi kalkulátorunk segítségével könnyedén saját elképzelésed szerint alakíthatod a csomagot!

Óriási élmény a gyerekeknek, ha ilyen programmal lepik meg őket születésnapjuk alkalmából.

Gyermekszülinapi csomagunkat úgy állítottuk össze, hogy az minél élvezetesebb és változatosabb legyen. Lézerharcnál minden legalább 1 órás foglalásnál 30 perc plusz időt biztosítunk arra, hogy bemutassuk a felszerelés használatát és körbevezessük a játékosokat a pályán, így megmarad a tiszta játékidő.
A csomagba választhat ún. catering szolgáltatást is, minden legalább 2 órás foglalás esetén, megkönnyítve a szülők feladatát, hiszen így csak a tortát kell magukkal hozniuk az ünneplésre.
Az ünneplésre minden esetben (1-es ,2-es vagy 3-as csomag választása esetén!!!) biztosítunk további maximum 45 percet, amíg elfogyasztják a tortát és/vagy pizzát.

(FIGYELEM: A pálya területére étel-ital behozására, a torta kivételével nincs lehetőség! A különterem csak a játékot követően vehető igénybe és csak Catering szolgáltatás ( 1-es, 2-es vagy 3-as csomag ) igénylése esetén maximum 45 perc időtartamra (csak torta fogyasztás (0-ás csomag ) esetén maximum 20 perc időtartamra!!!). A szervezők kérésére pedig a termet haladéktalanul, méltányos állapotban el kell hagyni! A gyerekek felügyelete a teremben és környékén minden esetben a szülők felelőssége, kérjük a fentiekre ne kelljen felhívjuk figyelmüket. Kérjük fokozottan figyeljenek a gokartos területek tiszteletben tartására is a nézeteltérések elkerülése érdekében.

Továbbá, felhívjuk figyelmüket, hogy a catering szolgáltatásban szereplő üdítő fogyasztás NEM vonatkozik a játék időtartamára is, csak és kizárólag a catering elfogyasztás idejére, amely minden esetben a foglalt játékidő után értendő. Mivel a pálya területére étel-ital behozására, a torta kivételével nincs lehetőség, így külön kiegészítő csomag fedi le azon vendégeink igényét, akik játékidő alatt is szeretnének italfogyasztást igénybe venni. Megértésüket előre is köszönjük!)

A csomagok tartalmáról IDE kattintva tájékozódhat.


A játékterem gépei 100 Ft-osokkal üzemelnek, melyet a helyszínen NEM tudunk váltani, így kérjük erről szíveskedjenek előre gondoskodni.

E-mail: info@lezerharc.net
Telefon: +36 70 427 25 35

 
 

Csomagajánlataink

 

Lézerharcolj és ha már elfáradtál, egyél-igyál!

 

Csomagjainkat azok számára dolgoztuk ki, akik egy igazi tartalmas délutánt szeretnének eltölteni. Ideális cégeknek, baráti társaságoknak, családoknak, leány-, vagy legénybúcsúra. A csomagokat úgy állítottuk össze, hogy Önök döntsék el, miből mennyit szeretnének méghozzá kedvezményesen! Így egyszerre két kiváló szolgáltatást kapnak pénztárcát kímélő áron!

 

Kedvezményes csomagajánlataink legalább 2 órás és legalább 10 fős foglalás esetére! ( Hétfőnként nem vehető igénybe Catering szolgáltatás!) :

 

Jelenleg catering szolgáltatásunk szünetel! Önellátó catering szolgáltatással tudnak tortázni, esetlegesen pizzázni, amely részleteiről keressenek telefonon!

  A fenti csomagok minden esetben a játék utáni catering szolgáltatásra vonatkoznak! Ha közben is szeretnétek felfrissülni, akkor a következő csomag áll rendelkezésetekre:  
 Frissítő csomag: (2000 Ft) 3 üveg ásványvíz + poharak.
     
 

Csomagajánlataink legalább 10 fő esetén érvényesek!